Zeeland is fantastisch om per fiets te ontdekken. Er zijn diverse plaatsen waar je ook fietsen kunt huren. Zelfs bakfietsen en tandems behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn er diverse fietscafe’s, waar je niet alleen een sanitaire stop kunt maken, maar ook een drankje en een hapje kunt doen terwijl je elektrische fiets wordt opgeladen.

Op Noord-Beveland is het mooi en fijn fietsen. Bijzonder zijn de buitendijkse fietspaden langs de oevers, bijvoorbeeld vlakbij de Oosterscheldekeringen bij Kats. Daar heb je vergezichten over het water met in de verte andere Zeeuwse eilanden. Of langs de buitenoevers van de Oosterschelde en het Veerse Meer met een prachtig uitzicht over het water.

Eveneens is het fietsen door de duinen bij Oostkapelle en Domburg of door de duinen bij Burg-Haamstede een buitengewone belevenis te noemen.

Het VVV adres Veerweg 40 te Kamperland biedt fietskaarten op maat of de mogelijkheid om via een sms dienst van de plaatselijke VVV een route op je telefoon te volgen.

Comments are closed.