Gastenboek

Zonder twijfel de beste airbnb ervaring die ik tot nu toe heb gehad! Het huis is onberispelijk en Annelies is een perfecte gastvrouw die letterlijk voor alles zorgt. De locatie is eersteklas: afgelegen en rustig en toch is het gemakkelijk om overal te komen met een huurfiets (bijvoorbeeld de veerboot naar Veere). Gewoon een thuis weg van huis, we zullen zeker terugkomen!

Micha Hoekstra
De beste airbnb ervaring!

Ik heb onlangs 3 nachtjes van deze cottage mogen genieten, Annelies is een erg fijne gastvrouw! Vrolijk, spontaan en staat je altijd vriendlijk te woord! Ik ben niks tekort gekomen deze paar dagen. Alles is voor handen en alles zag er schoon en verzorgd uit, Er stonden wat hapjes en drankjes klaar die ik niet had verwacht. En daarbij is de omgeving prachtig! Mooie wandelgebieden overal om je heen! Kortom, een absolute aanrader! Groeten, Dirk

Dirk Van Den Heuvel
De omgeving is prachtig!

Wat een heerlijke oase van rust en gezonde Zeelandse lucht, in een huisje dat met bijzonder veel smaak, Zen en comfort is ingericht. Wat vonden we er zo fantastisch aan? Onze gigantische privĂ©-tuin ( eigenlijk een park) omzoomt met hoge bomen, veel zon op het terras voor een rustig ontbijt en avondaperitief, onze vijver met “privĂ©-eend” ( wel schichtig, zoals het een eend betaamt), het boxspringbed voor zachte nachten, fluitende vogeltjes, het Veerse Meer op 10′ fietsen, het warme en relaxte onthaal door Annelies en Jan, de prima uitgeruste keuken voor onze kokkerel-momenten, een perfect lang weekend “home away from home”.

Filip De Pillecyn
Zen en comfort